Parkeren in ons mooie Amsterdam

Amsterdam, onze parel en pracht. Vaak nog bekender bij onze vrienden in het buitenland dan Nederland zelf en dat is de laatste jaren zeker te merken. Op een zonnige dag lijkt het wel alsof heel het land naar het Vondelpark gaat om daar te picknicken. Verder zijn de huurprijzen hoger dan ooit te voren, en ook al stijgen ze de laatste tijd iets minder, het is nog steeds niet iets om over thuis te komen.

Parkeren Amsterdam - Experience CenterAangezien er in de stad steeds meer mensen komen, brengt dat natuurlijk ook meer auto’s met zich mee. Dit is iets waar de gemeente van Amsterdam weinig zin in heeft. Parkeerplekken worden vervangen voor fietsplekken, er zijn plannen voor tolheffingen, en afgelopen maand zijn de parkeerkosten met 150% omhoog gegaan!

Nu vraag je jezelf natuurlijk af wat je hier tegen kan doen, maar het antwoordt is vrij simpel! Bij ons Experience Center is parkeren geheel gratis! Het ligt wel is waar niet in Amsterdam, maar onze locatie is gemakkelijk te bereiken met ieder vervoersmiddel. Benieuwd naar hoe wij er uit zien of heb je vragen? Bekijk dan onze zalen, neem contact met ons op via ons formulier, of bel naar +31 (0)23 – 510 0 510.

Add a comment

*Please complete all fields correctly