Deze week in de spotlight: de PLAYGROUND!

Ons Experience Center bestaat uit 13 verschillende vergaderzalen. Elke ruimte heeft zijn eigen thema en hiermee een unieke beleving. Hierdoor is geen van onze vergaderruimtes hetzelfde, elke ruimte heeft zijn eigen verhaal. Deze verhalen delen we graag. Vandaar nu om de week, onze nieuwe rubriek: vergaderzalen in de SPOTLIGHT!

Als eerste het verhaal van de Playground, een kleurrijke en energieke ruimte, waar de creativiteit je omarmt. Deze ruimte is ideaal voor een brainstormsessie, en dus zeker aan te raden wanneer je op zoek bent naar ‘out of the box’ ideeën. We hebben hier de leukste projecten waar mensen zelf aan de slag gaan met het schilderen van doeken, bouwen of tekenen, maar ook speelse vergaderingen en de meest creatieve sessies vinden vaak plaats in de Playground.

De Playground is een ruimte die terug gaat naar de roots van Performance Solutions. Deze ruimte is gebaseerd op de FISH! filosofie die bestaat uit 4 principes die makkelijk te gebruiken zijn tijdens het werk:

  1. Be There: altijd aanwezig met je hele hart. Klanten en collega’s laten zien dat je ze waardeert, door ze jouw volledige aandacht te geven.
  2. Play: een speelse sfeer helpt je namelijk om je energie op pijl te houden tijdens een werkdag en versterkt creativiteit op de werkvloer.
  3. Make Their Day: een kopje koffie brengen op het juiste moment, een lekker tussendoortje of een onverwacht maar welgemeend compliment, deze kleine gebaren kunnen de sfeer op de werkvloer enorm veranderen en zelfs verbeteren.
  4. Choose Your Attitude: verantwoordelijkheid nemen voor je reactie op onverwachte situaties. De houding die je kiest heeft een grote invloed op wat en hoe je dingen ervaart.

  

Kom gauw langs in ons Experience Center en probeer daar zelf de Playground uit! Onze Experience Engineers kunnen niet wachten om jou te helpen met het creëren van de perfecte beleving.

Add a comment

*Please complete all fields correctly