MAAK KENNIS MET HET EXPERIENCE CENTER

Ons hart gaat sneller kloppen van het creëren van een onderscheidende klantbeleving. Wij hebben voor elk doel een passende ruimte en zorgen dat jij én jouw gasten aangenaam verrast worden. Wij zijn trots op wat wij doen, en laten jou daar ook graag kennis mee maken! Daarom bieden wij de mogelijkheid om in de periode van 1 januari 2020 t/m 31 maart 2020 wel héél voordelig te vergaderen: je betaalt slechts 1 euro per stoel!

Op deze pagina lees je meer over deze actie en vind je jouw kortingscode. Reserveer snel online, de actie geldt op basis van beschikbaarheid.

JOUW KORTINGSCODE

Zaalhuur? Bij ons betaal je alleen voor wat je gebruikt. Dus betaal je een (dynamisch) tarief per stoel. En tot 31 maart 2020 kun je vergaderen voor het actietarief van slechts één euro per stoel! Maak snel kennis met het Experience Center. Klik op de ‘online reserveren’ knop en gebruik de onderstaande kortingscode. Tot snel!

1EURO

RESERVEER ONLINE

SPELREGELS

De spelregels voor deze actie zijn simpel. Wij hanteren gewoonlijk een dynamisch tarief per stoel op basis van bezetting, periode en optimaal gebruik van de zaal. Deze prijs ligt normaal tussen de €8 – €18. In de periode van 1 januari 2020 t/m 31 maart 2020 betaal je een vaste prijs van slechts €1 per stoel. Daarnaast stel je zelf jouw pakket aan extra’s samen. Klik op de onderstaande knop en stel reserveer jouw vergaderzaal. Gebruik tijdens het reserveren de kortingscode “1EURO” om gebruik te maken van deze actie.

Heb je een vraag? Neem gerust even contact met ons op via +31 (0)23 – 510 0 510, stuur een bericht of klik op de chatknop rechtsonder in beeld. Wij helpen je graag!

Stel jouw vergadering samen op basis van jouw specifieke wensen. In stap 3 van de reservering kun je rechts onderin de kortingscode invoeren. De prijs wordt direct aangepast.

Stappenplan-S2M-Online-Reserveren

VOORBEELD ZONDER
KORTINGSACTIE

S2M-geen-korting

VOORBEELD MET
KORTINGSACTIE