Reverse

De perfecte ruimte voor grotere presentaties, evenementen, workshops én teambuilding activiteiten! De Reverse Meeting Room is een ruimte met industriële uitstraling. De simultaan projectie met beamer en aanvullend groot LCD scherm, in combinatie met een professionele geluidsinstallatie, staat garant voor een fantastische visuele en auditieve beleving. Het beamerscherm is verrijdbaar en kan op elke gewenste plek in de ruimte geplaatst worden.

10-100 PERSONEN
OPPERVLAKTE 150 M2
Style: Industrial / Energizing

JOUW BIJEENKOMST IN REVERSE

Plannen om een bijeenkomst te organiseren en ben je op zoek naar inspiratie? Bij het Experience Center is veel mogelijk en denken we graag met je mee! Daarnaast beschikken wij over ‘in-house’ keynote sprekers, gamification experts en event specialisten. Je kunt jouw bijeenkomst direct online reserveren. Heb je een vraag of wil je advies? Neem gerust even contact met ons op via +31 (0)23 – 510 0 510 of stuur ons een bericht.

Is deze ruimte niet helemaal waar je naar op zoek bent? Scroll naar beneden voor vergelijkbare zalen, bekijk hier het overzicht van alle zalen of kijk in onze brochure naar alle zalen.

Hebben wij je al overtuigd?

Wij hopen van wel! We kijken er heel erg naar uit om jou te mogen ontvangen in het Experience Center. Via de onderstaande knop kun je direct online onze beschikbaarheid bekijken of jouw reservering online maken. Je kunt jouw reservering zelf wijzigen of annuleren tot 24 uur voor aanvang van de bijeenkomst. Helemaal gratis!

Heb je vragen? Schroom dan niet om ons te bellen op  +31 (0)23 – 510 0 510 of stuur een bericht. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op, maar meestal natuurlijk veel sneller!

Vergelijkbare Zalen