Feed

Geen succesvolle werksessie zonder een goede maaltijd! Laad jezelf op in FEED en krijg nieuwe energie van een goede lunch, speel een potje darts of ga de competitie aan met een potje tafelvoetbal! Daarnaast is Feed ideaal te gebruiken als sub ruimte in combinatie met de Experience Room.
TIP: Informeer naar onze inspirerende “Break” mogelijkheden. Je kunt in deze ruimte als afsluiting van een meeting of workshop een Masterchef dinner houden!

10-60 PERSONEN
70 m2 oppervlakte
Style: Industrial

Contact

Wij ontvangen je graag in ons Experience Center in Hoofddorp! Wil je jouw bijeenkomst bij ons organiseren in de Experience Room? Vul dan het aanvraagformulier in. Je ontvangt van ons een (vrijblijvend) voorstel.

Is deze ruimte niet helemaal waar je naar op zoek bent? Scroll naar beneden voor vergelijkbare zalen, of kijk in onze brochure naar alle zalen.

Neem je liever contact met ons op voordat je een keuze maakt? Bel dan naar  +31 (0)23 – 510 0 510 of klik op de ‘Contact’ button en vul ons formulier in. Dan nemen wij binnen 24 uur contact met jullie op!

Hello 2019 Title page - Experience Center
Hello 2019

Hello 2019,   Wij zijn het jaar gestart met een succesvol event. Ben jij het jaar ook zo goed begonnen? Of is het vinden van een inspirerende locatie lastig? Bij ons ben je daarvoor aan het goede adres. Afgelopen week hebben wij tijdens ons event laten zien welke beleving wij jouw gasten, klanten en/of collega's...

Happy new year - Performance Solutions
Meet 2019: Off to a good start!

Nieuw ronde, nieuw kansen, gelukkig nieuwjaar! Voor vele is dit DE tijd om te beginnen aan goede voornemens! Milieubewuster te werk of toch actiever vergaderen? Lees hier de trends voor 2019: Kom uit je comfort zone Zorg voor afwisseling in je werk, bijeenkomsten of meetings. Dit zorgt voor minder stress. Organiseer bijvoorbeeld eens een mindfulness...

Playground - Experience Center Vergaderruimte Hoofddorp Schiphol Amsterdam
Deze week in de spotlight: de PLAYGROUND!

Ons Experience Center bestaat uit 13 verschillende vergaderzalen. Elke ruimte heeft zijn eigen thema en hiermee een unieke beleving. Hierdoor is geen van onze vergaderruimtes hetzelfde, elke ruimte heeft zijn eigen verhaal. Deze verhalen delen we graag. Vandaar nu om de week, onze nieuwe rubriek: vergaderzalen in de SPOTLIGHT! Als eerste het verhaal van de...

Vergelijkbare Zalen