Wie zijn wij?

Een vergaderruimte waar met je mee wordt gedacht; Dat vind jij bij het Experience Center! Wij verzorgen alles van begin tot eind tot in de puntjes, zodat jij je kunt focussen op de meeting.

Ons hart gaat sneller kloppen van het creëren van een onderscheidende klantbeleving. Dus kom je voor een workshop, brainstormsessie of voor een training? Wij hebben voor elk doel een passende ruimte en zorgen dat jij én jouw gasten aangenaam verrast worden!

SAMEN ZIJN WE STERK

We denken graag mee over jouw bijeenkomst of evenement. Jij hebt het programma, wij de ruimte en het netwerk. Samen gaan we voor succes en zetten wij je graag in de spotlight op ons podium. Wij staan te popelen om voor jou en jouw gasten een onvergetelijke ervaring te creëren!

BETAAL VOOR WAT JE GEBRUIKT

Je boekt daarom één of meerdere stoelen in een unieke werk- vergader- of kantoorruimte. Flexible voorwaarden en toegang tot een netwerk vol expertise maken ons uniek. Maak jouw keuze uit één van onze 13 inspirerende vergaderzalen!

GOED BEREIKBAAR & GRATIS PARKEREN

Vergaderen in de omgeving van Amsterdam lastig? Welnee! Het Experience Center ligt op slechts 7 minuten vanaf Schiphol, 3 minuten vanaf de afslag A4 Hoofddorp en op loopafstand vanaf station Hoofddorp. Bovendien kun je bij ons gewoon gratis (!) parkeren!

Impressie

Het gehele jaar hebben wij catering op maat, waar wij meedenken om jouw brand terug te laten komen in het eten en drinken. Wij staan graag stil bij het belang van een goede lunch of break tijdens een event of meeting. Experience center biedt variërende lunches van warm tot koud.

Waar is het Experience Center?

Het Experience Center ligt op een goed bereikbare plek, nog geen 7 minuten rijden vanaf Schiphol. Verder hoef je je geen zorgen te maken over parkeerkosten, dat is geheel gratis! Hier kan je de routebeschrijving vanaf jouw adres bekijken.

Mocht je liever met het OV komen is dat ook geen enkel probleem. Het Experience Center ligt ongeveer 10 minuten lopen vanaf station Hoofddorp, wat 1 halte verwijderd is van Schiphol.

Hoe zien wij eruit?

Benieuwd hoe het Experience Center eruit ziet? Bekijk de plattegrond of navigeer door het overzicht van onze vergaderzalen! Voor een collectie aan foto’s raden wij aan om deze per zaal te bekijken. Dan krijg je ook gelijk een goed beeld wat er per zaal mogelijk is!

Hebben wij je al overtuigd?

Wij hopen van wel! We kijken er heel erg naar uit om jou te mogen ontvangen in het Experience Center. Via de onderstaande knop kun je direct online onze beschikbaarheid bekijken of jouw reservering online maken. Je kunt jouw reservering zelf wijzigen of annuleren tot 24 uur voor aanvang van de bijeenkomst. Helemaal gratis!

Heb je vragen? Schroom dan niet om ons te bellen op  +31 (0)23 – 510 0 510 of stuur een bericht. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op, maar meestal natuurlijk veel sneller!