Wie zijn wij?

Een vergaderruimte waar met je mee wordt gedacht; Dat vind jij bij het Experience Center! Wij verzorgen alles van begin tot eind tot in de puntjes, zodat jij je kunt focussen op de meeting.

Ons hart gaat sneller kloppen van het maken van een onderscheidende klantbeleving, dus kom je voor een workshop, brainstormsessie of voor een training? Wij hebben voor elk doel een zaal en zorgen dat jij en jouw gasten aangenaam verrast worden!

Memorable Experiences

We staan te popelen om voor jou en jouw gasten een onvergetelijke ervaring te creëren!

Happy Fans

Meedenkend, event op maat, verassend en tot in de puntjes verzorgd.

13 inspirerende ruimtes

Voor elk event een passende ruimte, variërend in grootte en stijl.

Gratis parkeren

7 minuten rijden vanaf de luchthaven Schiphol, 3 min vanaf afslag A4 en op loopafstand vanaf Hoofddorp station.

Impressie

Het gehele jaar hebben wij catering op maat, waar wij meedenken om jouw brand terug te laten komen in het eten en drinken. Wij staan graag stil bij het belang van een goede lunch of break tijdens een event of meeting. Experience center biedt variërende lunches van warm tot koud.

Waar is het Experience Center?

Het Experience Center ligt op een goed bereikbare plek, nog geen 7 minuten rijden vanaf Schiphol. Verder hoef je je geen zorgen te maken over parkeerkosten, dat is geheel gratis! Hier kan je de routebeschrijving vanaf jouw adres bekijken.

Mocht je liever met het OV komen is dat ook geen enkel probleem. Het Experience Center ligt ongeveer 10 minuten lopen vanaf station Hoofddorp, wat 1 halte verwijderd is van Schiphol.

Hoe zien wij eruit?

Maak het Experience Center mee alsof je er zelf bij bent! Met de Virtual Reality Tour krijg je een duidelijk beeld hoe ons gebouw eruit ziet, wat misschien zal helpen bij het maken van je keuze. Om makkelijker door de Virtual Tour te navigeren kan je gebruik maken van de plattegrond knop rechtsonder.  Heb je liever een gewone plattegrond? Dat kan natuurlijk ook!

Voor een collectie aan foto’s raden wij aan om deze per zaal te bekijken. Dan krijg je ook gelijk een goed beeld wat er per zaal mogelijk is!

Hebben wij je al overtuigd?

Wij hopen van wel! We kijken er heel erg naar uit om jou te mogen ontvangen in het Experience Center. Heb je vragen? Schroom dan niet om ons te bereiken op  +31 (0)23 – 510 0 510 of vul ons contact formulier in. Dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op!